Ga naar de inhoud
Home » Alpaca Experience

Alpaca Experience

Op pad met een Alpaca!

Wij organiseren wandelingen met onze Alpaca’s die leuk en leerzaam zijn tijdens een wandeling op onze mooie buitenplaats in Kerkwerve te Schouwen-Duiveland, Zeeland.

U wordt ontvangen in onze oude cultuurhistorische Zeeuwse bezoekerscentrum. Na enige uitleg over de begeleiding van de dieren, gaat de Alpacawandeling van start. We lopen in een langzaam tempo met veel mogelijkheden tot het maken van foto’s.

Hierna houden wij een ‘Meet & Feed’ (voed & ontmoet.) U kan de grote Alpaca kudde van dichtbij bewonderen, aaien en voeren. Ook de Falabella minipaardjes slaan wij niet over. En de Alpaca cria’s (jonge Alpaca’s) en Falabellaveulens kunt u tijdens deze ontmoeting begroeten.

Totaalduur van het arrangement ongeveer 2,5 uur uur.

Dit arrangement kan geboekt worden vanaf 2 personen. Tijdens de Alpaca Experience loopt er per twee personen 1 Alpaca mee. Graag een kwartier voor vertrek aanwezig zijn s.v.p.

Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee (op eigen risico) mits ze gedragen worden of goed mee kunnen lopen. Kinderen tot 12 jaar begeleiden samen met een volwassen persoon een Alpaca. Kinderen vanaf 12 jaar mogen de Alpaca zelf begeleiden.
Buggy’s en kinderwagens kunnen niet mee op de wandeling.

 


Belangrijk:

Wij stellen het belang van onze dieren voorop, dus mogen er geen honden op ons terrein.
Kinderwagens mogen wel op het terrein van de Alpaca en Falabella Ranch maar niet mee tijdens de wandeling.

Start uw aankomst op de ranch minimaal 15 minuten van te voren.

Er wordt één Alpaca op twee personen meegenomen. Ieder persoon die meeloopt moet zich aanmelden. Ook als u alleen meeloopt is dit niet gratis.

Kleedt u naar de weersomstandigheden.
Denk aan goed schoeisel en misschien voor de zekerheid regenkleding.
Bij code orange of rood gaat het niet door.

Annuleren kan tot 48 uur van te voren. U krijgt dan geen geld terug maar kan wel een andere afspraak maken met ons. Bij annulering binnen 24 uur zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht.

U krijgt na bestelling een bevestiging toegestuurd.

Het bezoekerscentrum met Alpaca shop

We hebben in het bezoekerscentrum waar je na de wandeling gezellig een kopje thee, koffie of limonade kan drinken een hoeveelheid aan Alpaca gerelateerde producten te koop.
We hebben bijvoorbeeld mooie knuffels van Inkari-wol en ook leuke wenskaarten. 

Alpaca en Falabella Ranch
Sandra Radecke • Kievitsweg 2, 4321TR, Kerkwerve, The Netherlands
M: +31 (0)6 42 95 30 76